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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
13/11/2009 |
Data da última atualização: |
09/05/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
AMORIM, W. P.; PISTORI, H.; JACINTO, M. A. C. |
Afiliação: |
WILLIAN PARAGUASSI AMORIM, UFMS/CAMPO GRANDE, MS; HEMERSON PISTORI, UCDB/CAMPO GRANDE, MS; MANUEL ANTONIO CHAGAS JACINTO, CPPSE. |
Título: |
A comparative analysis of attribute reduction algorithms applied to wet-blue leather defects classification. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: BRASILIAN SYMPOSIUM ON COMPUTER GRAPHICS AND IMAGE PROCESSING, 22., 2009, Rio de Janeiro. Proceedings... Rio de Janeiro: PUC, 2009. |
Descrição Física: |
1 CD-ROM |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Disponível em: http://www.matmidia.mat.puc-rio.br/sibgrapi2009/media/posters/59602.pdf. Acesso em 13 de novembro de 2009. |
Conteúdo: |
This paper presents an attribute reduction comparative study on four linear discriminant analysis techniques: FisherFace, CLDA, DLDA and YLDA. The attribute reduction has been applied to the problem of leather defect c1assification using four different c1assifiers: C4.5, KNN, Naive Bayes and Support Veetor Machines. Results and analyses on the performance of correct c1assification rates as the number of attributes were reduced are reported. |
Palavras-Chave: |
Defeito; Wet-blue. |
Thesagro: |
Couro. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CPPSE-2010/18778/1/PROCIMACJ2009.00194.pdf
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Marc: |
LEADER 01186nam a2200193 a 4500 001 1574710 005 2016-05-09 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aAMORIM, W. P. 245 $aA comparative analysis of attribute reduction algorithms applied to wet-blue leather defects classification. 260 $aIn: BRASILIAN SYMPOSIUM ON COMPUTER GRAPHICS AND IMAGE PROCESSING, 22., 2009, Rio de Janeiro. Proceedings... Rio de Janeiro: PUC$c2009 300 $c1 CD-ROM 500 $aDisponível em: http://www.matmidia.mat.puc-rio.br/sibgrapi2009/media/posters/59602.pdf. Acesso em 13 de novembro de 2009. 520 $aThis paper presents an attribute reduction comparative study on four linear discriminant analysis techniques: FisherFace, CLDA, DLDA and YLDA. The attribute reduction has been applied to the problem of leather defect c1assification using four different c1assifiers: C4.5, KNN, Naive Bayes and Support Veetor Machines. Results and analyses on the performance of correct c1assification rates as the number of attributes were reduced are reported. 650 $aCouro 653 $aDefeito 653 $aWet-blue 700 1 $aPISTORI, H. 700 1 $aJACINTO, M. A. C.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
23/10/2012 |
Data da última atualização: |
22/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BORGES, A. de M.; CARVALHO, C. W. P. de; NASCIMENTO, E. M. da G. C. do; CARVALHO, J. N. de; PEREIRA, J. |
Afiliação: |
ANTONIA DE MARIA BORGES, UFLA; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; ELISABETE MARIA DA GRAÇA COSTA DO NASCIMENTO, UFRRJ; JULLYANNA NAIR DE CARVALHO, UFLA; JOELMA PEREIRA, UFLA. |
Título: |
Effect of moisture and concentration of sesame in thermoplastic extrusion of corn grits. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Extrusão termoplástica; Grits de milho. |
Thesagro: |
Gergelim. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/68562/1/2012-154.pdf
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Marc: |
LEADER 00806nam a2200181 a 4500 001 1937625 005 2016-02-22 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBORGES, A. de M. 245 $aEffect of moisture and concentration of sesame in thermoplastic extrusion of corn grits. 260 $aIn: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.$c2012 650 $aGergelim 653 $aExtrusão termoplástica 653 $aGrits de milho 700 1 $aCARVALHO, C. W. P. de 700 1 $aNASCIMENTO, E. M. da G. C. do 700 1 $aCARVALHO, J. N. de 700 1 $aPEREIRA, J.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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